Kirjanpitopalvelu
A&L Style
Etusivu
In English
Yhteys
Hinnasto
Kirjanpito
Kirjanpidon palvelun kuvaus: Tilitoimisto hoitaa lain edellyttämässä laajuudessa asiakkaalle välttämättömät toiminnot - mm. kuukausittainen ALV:n laskenta, kausiveroilmoitus ja tilikauden lopussa toiminimen tai osakeyhtiön veroilmoitus, jonka laatiminen vaatii kirjanpidon ja verotuksen asiantuntemusta.
Palvelemme asiakasta parhaamme mukaan niin, että kirjanpidon hinta muodostuu yrittäjälle mahdollisimman kohtuulliseksi. Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa hinnan muodostumiseen järjestämällä toimitettava materiaali ohjeemme mukaan. Käytännön asioista sovitaan ja ohjeistetaan ennen yhteistyön aloittamista. Hyvä kirjanpitäjä antaa asiakkailleen rahanarvoisia vinkkejä!

Kirjanpitopalvelu A&L Style hoitaa yrityksen juoksevan kirjanpidon, viennit tileille, laskee verot ja toimittaa asiakkaalle kuukausiraportit, joiden perusteella asiakas saa ajantasaista tietoa yrityksensä taloudellisesta tilanteesta. Kuukausiraportit voidaan lähettää joko sähköisesti tai paperimuodossa ja pyydettäessä myös englanniksi.


Kirjanpito
Kirjanpitopalvelu A&L Style  |  Helsinki  |  kirjanpito@alstyle.fi  |  Puhelin: (09) 4257 8260
Tilinpäätös

Tilikauden päättyessä teemme tilinpäätöksen ja vuosiraportin. Tilinpäätökseen kuuluu: tasekirja, tuloslaskelma ja tase, päivä- ja pääkirjat tilikaudelta, taseen erittelyt lain vaatimalla tavalla, tilinpäätökseen liittyvät erityiskirjaukset, aineiston kuntoon laittaminen arkistointia tai mahdollista tilintarkastusta varten. Tarjoamme myös apua veroilmoituksen täyttämisessä. Ota yhteyttä!